Autor: 021.rs

Novi Sad
27.10.2014.
11:46 > 08:48
Satelitska pijaca bi prema planovima Tržnice trebalo da sledeće godine dobije značajno proširenje, odnosno duplo veći prostor sa podzemnom garažom i lokalima.
  • Nikolica

    28.10.2014 20:47
    Hahaha nista od toga
  • Rajko

    28.10.2014 01:01
    Nadam se da ce ovaj projekat skloniti divlju pijacu sa Satelita ...
  • sveštenik

    27.10.2014 21:23
    zabaviste
    dobili dečaci skupu igračku, pa se igraju...
  • Grazdanin Pokorni

    27.10.2014 16:20
    @Anonimusi...
    Ja da se pitam Novi Sad bi izgledao mnogo modernije nego sto ga ovi projektuju. Pijace su svuda po zapadnoj Evropi prevazidjene (zao mi je ako niste putovali) a i tamo gde ih ima - mobilne su - tako da poslepodne ni ne znate da je par sati pre na istom mestu bila pijaca.

    I zanimljivo je da ne smrde kao nase, da niko ne baca otpad ispod tezge, da nema sanse da te piljar sluzi sa cigaretom u ruci, da cene nisu ispisane a da vage nisu bazdarene....i tako unedogled.

    Ovo sta se predvidja je jedna diletantska ujdurma koja ne sluzi nicemu nego izvlacenju para. A takvih poluzvrsenih 'projekata' je prepuna zemlja.

    Zamislite sta bi se od jednog prelepog gradskog trga gde se sad nalazi takozvana riblja pijaca moglo uraditi?

    A u najstrozem centru grada na sto metara od glavne pesacke zone imate smrad i prljavstinu i gomilu polusveta uokolo.

    Na tom mestu se moze projektovati podzemna garaza na dva nivoa a na prvom nivou ispod zemlje uraditi pijacu sa pratecim objektima.

    Za Trg raspisati medjunarodni konkurs, osavremeniti prostor , uraditi park kojim bi se grad ponosio. Tako bi dobili produzetak takozvanog centra grada koji je sada sveden na dve ulice...

    Ali, mene se ne pita jer nisam IMT (ima l' mene tu...)...
  • timotije

    27.10.2014 15:02
    Ne znam kako je na ostalim pijacama u gradu ali ovde na Satelitu sve sami preprodavci a cene i izbor mnogo lošiji nego u marketima i zelenoj pijaci. Više mi se isplati da kupujem i kod komšija koji tezgare ispred robne kuće nego na pijaci.
    Tržni centar sa garažom je odlična ideja ali sam veoma skeptičan oko realizacije i kasnijim upravljanjem istim. Na Novom Naselju ima tržni centar koji je sablasno prazan.
  • 27.10.2014 13:48
    Anonimus - @Grazdanin Pokorni
    uporedi, niste ga bas unapredili.
    barem je imao dzelata za lopove

    https://www.google.com/search?q=novi+sad+stare+slike&client=firefox-a&hs=O86&rls=org.mozilla:en-US:official&channel=np&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=m0xOVLuzNuLmyQPg84DIAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1786&bih=754
  • 27.10.2014 13:19
    @Grazdanin Pokorni
    Ti da se pitas NS bi izgledao kao pre 200 godina nista ne bi menjao.
  • Grazdanin Pokorni

    27.10.2014 12:16
    Svasta
    To cemo opet mi da placamo a zvrjace prazno. Pa na toj pijaci je i to tezgi sta ima i previse a sad smislja gosn direktor toplu vodu i otkriva da istorija pocinje sa njim.


    A da prevedem te njegove "sadrzaje": privatna rodjendaonica kakvih ima sijaset po gradu (a sve mi se cini da ce tamo Nemo da se useli - u blizini je...) i jedna pica parce i jedna satro leskovacka. Uz postojeci rupa bircuz na cosku. Kakvi 'raznovrsni' lokali kad se i kineske prodavnice zatvaraju?

    Sklonite ga dok ne pocne da pravi vecu stetu i talove sa svojim pajtosima.

    Jos samo da cujem i 'projekat' najlon pijace broj 2 na livadi preko puta e da gradjani ovog dela grada ne shipce nedeljom na Klisu.

    Takve idiotarije mogu da padnu na pamet istim onima koji su preko puta Najlona projektovali novu kvantsku pijacu. U svakoj normalnoj zemlji je sto dalje od grada a kod nas tako reci u gradu....

    Nismo mi toliko los narod da zasluzujemo tako losu i neodgovornu vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna